Uitvaartverzorging inschakelen

Wanneer u uitvaartverzorging nodig heeft in Utrecht en omgeving, kunt u altijd terecht bij Uitvaartverzorging Utrecht. Wij staat graag voor u klaar om u te adviseren in uw keuzes met betrekking tot het regelen van een uitvaart. Er komt immers veel bij kijken wanneer u een uitvaart moeten regelen. Met een persoonlijke en betrokken benadering maken wij samen met u het afscheid tot een memorabel moment.

Wat houdt uitvaartverzorging in?

Uitvaartverzorging omvat alle zaken die geregeld moeten worden voor een crematie of begrafenis. Wij van Uitvaartverzorging Utrecht helpen u graag bij:

  • Het kiezen van de juiste rouwkaart die voldoet aan uw wensen en die de juiste nagedachtenis van de overledene weet over te brengen.
  • Het kiezen van de juiste kist. Kisten zijn er namelijk in veel verschillende kleuren, maten, materialen en stijlen.
  • Het regelen van rouwvervoer naar de rustplaats. Ook hierin zijn er veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele rouwauto, maar ook voor een oldtimer of een koets met paarden.
  • Het ontwerpen en kiezen van een grafmonument. Dit grafmonument vormt een permanent gedenkteken ter ere van uw dierbare.
  • Het kiezen van een urn. Bij een crematie zal er namelijk ook een urn gekozen worden. Urnen zijn er ook in vele soorten, kleuren en modellen.

Welke keuze u ook moet maken voor een uitvaart, Uitvaartverzorging Utrecht helpt u hier graag bij. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer 030 - 799 99 48.